lamqta.comОвен  Имате цял един ден, в който изцяло може да

...
lamqta.comОвен  Имате цял един ден, в който изцяло може да
Коментари Харесай

Една зодия да се пази от конфликти днес

lamqta.com

Овен 
Имате цялостен един ден, в който напълно може да се посветите на своето обичано занятие - другарство с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е дори да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на подобен буен и разговорлив знак понякога се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха желали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето предпочитание - помислете за това като за късмет да си отдъхнете.  

Телец
През този ден ще бъдете във възторжено положение към всичко, което по един или различен метод е обвързвано с Вашия обичан човек. Без отмалялост ще се радвате на всички негови достижения, ще се хвалите с успехите му и ще се гордеете с това, че точно Вие се явявате негова втора половинка.

Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.

Рак
Не може да се каже, че това е най-удачният ден за промени. Не че такива напълно не са Ви нужни, само че просто през днешния ден каквото и да се промени, то не е на положително. Останете правилни на своя обичан човек, на своите навици и дори на своите дефекти. В тях също има избрана хубост.

Лъв
За Вас този ден е обвързван по-скоро с предизвикателство, в сравнение с с победа. Неочаквано (и напълно не на време) ще припомнят за себе си Вашите недоброжелатели и противници. Може би е по-добре да отклоните битката, само че като се имат поради особеностите на Вашия темперамент, евентуално ще предпочетете да започнете бойни дейности. Няма да можете да се концентрирайте върху домашната работа, и не всичко, което сте си възнамерявали, ще бъде свършено. Във връзка с това са вероятни обиди от околните. Опитайте се да разгоните облаците, появили се на хоризонта, тъй като другояче има заплаха от сериозен спор.

Дева
Днес Вашият обичан човек ще упорства, да му отделите най-много внимание, даже и прелестно да схваща, че това е невероятно. Затова да се пробвате да му обясните каквото и да било, е освен това от неефикасно. Постарайте се най-малко от елементи да отговорите на неговите условия.

Везни
Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни - от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е Вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да Ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело. 

Скорпион
Този ден за Скорпионите ще е освен тежък, само че и рисков: действайки развълнувано, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да докара до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избегнете стресовите обстановки. От занимания с екстремални типове спорт и присъединяване в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: изцяло е допустимо в обкръжението Ви да се намерят хора, подготвени да се възползват от Вашата безкористност и подготвеност за помощ. А и Вашите препоръки надали биха били разбрани вярно. 

Стрелец
Последните няколко месеца са се оказали за Вас доста напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили доста неща за себе си и сте стигнали до удивителни заключения. Този работлив интервал ще продължи и през днешния ден, и ще се наложи да извършите куп избори. Някои са съществено изостанали и по тази причина би трябвало да разпределите сред тях своята сила по подобаващ метод. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е изумително, какъв брой сила се освобождава изведнъж!

Козирог
Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.

Водолей
Трябва да си отдъхнете. Този ден е обвързван с намаление на виталния капацитет и по тази причина ще се уморявате елементарно, а има заплаха и да се разболеете.Необходимо е да се погрижите за себе си, а и да намерите време за оздравителни процедури и профилактични мероприятия. Многото благоприятни условия са свързани със съществени енергийни загуби и по тази причина избирайте единствено тези неща, които са фактически по силите Ви. Може да разчитате на помощ и поддръжка от другари, а родителите и другите близки родственици може да Ви дадат положителни препоръки. Вечерта е най-добре да прекарате в обкръжението на най-близките си хора, с цел да може и душата Ви да отдъхне, и да поговорите за това, което Ви тревожи.

Риби
За Вас през днешния ден най-важното е, да не бързате. В бързането може да не забележите нещо топло, огромно и значимо сред Вас и Вашия обичан човек. В най- положителния случай то може неусетно да мине около Вас, а в най-лошия – да изчезне, да се разпръсне, да се счупи... Не си правете такава неприятна услуга!...
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР